Ana Sayfa Çalışma Hayatı Normalleşme kapsamında yararlanılmayan SGK teşvikleri için düzeltme yapabilir miyiz?

    Normalleşme kapsamında yararlanılmayan SGK teşvikleri için düzeltme yapabilir miyiz?

    476
    0
    Mayıs döneminde ve haziran döneminde nakdi ücret desteğinden yararlandık. Normale dönme teşvikinden temmuzdan sonraki aylarda sehven yararlanamadık. İlgili aylara düzeltme yapma imkânımız var mıdır?

    Destek kapsamında olmasına rağmen, bu destekten yararlanamayan işverenlerce sonradan geriye yönelik yararlanmak üzere talepte bulunulması halinde, 2018-17 sayılı Genelgede açıklanan usul ve esaslar doğrultusunda, geriye yönelik prim desteğinden yararlanılmak istenen ayı/dönemi takip eden altı ay içinde başvuruda bulunulması kaydıyla, bu talepler işleme alınacaktır.


    Yanımda lise stajı yapan elemanım için devlet desteği aldım kendisine stajyer maaşını ödemekteyim ayrıca devlet desteğini kendisine vermeli miyim yoksa bu destek işveren için mi gönderiliyor?

    Destek işverene ödenen bir ödeme türüdür.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikİndirimli Emlak Vergisi Uygulaması
    Sonraki İçerikATO: Hükümetin esnaf ve tacire yönelik destek paketinin ticari yaşamın devamı açısından önemli

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz