Ana Sayfa SGK Normal çalışmaya dönüş kapsamındaki SGK teşvikinden ne zamana kadar faydalanabiliriz?

    Normal çalışmaya dönüş kapsamındaki SGK teşvikinden ne zamana kadar faydalanabiliriz?

    524
    0
    4447 sayılı İşsizlik Sigortası Kanununun geçici 26’ncı maddesinin birinci fıkrasında yer alan üç aylık sürenin altı aya ve 31/12/2020 tarihinin 30/6/2021 tarihine kadar uzatılmasına, 4447 sayılı Kanunun geçici 26’ncı maddesinin dokuzuncu fıkrası gereğince karar verilmiştir. 7252 teşvikten yararlanma süresi 6 ay oldu. 8,9,10’uncu aylarda 7252’den yararlanan mükelleflerim var bu 11,12,01 ayına kadar uzadı şeklinde mi olacak 11’ayı e bildirge yi yapmak için sistemde güncelleme yapılmasını bekleyelim mi?

    Sistemde güncelleme yapılmasını bekleyiniz.


    Normale dönüş desteği olan 4447/26. maddeden yararlanmıştım 2 ay olarak 9. ayda bitti; şimdi tekrar nasıl müracaat etmem gerekli işveren uygulama göremiyorum ve ayrıca 12. aydan itibaren geçerli olacak değil mi?

    4447 İşsizlik Kanunu Geçici 26. 4447 sayılı İşsizlik Sigortası Kanununun geçici 26’ncı maddesinin birinci fıkrasında yer alan üç aylık sürenin altı aya ve 31/12/2020 tarihinin 30/6/2021 tarihine kadar uzatılmasına, 4447 sayılı Kanunun geçici 26’ncı maddesinin dokuzuncu fıkrası gereğince karar verilmiştir.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikİkinci el araç alımı satımı ticareti dışında faaliyet gösteren firmalar özel matrah uygulaması kapsamında fatura düzenleyebilir mi?
    Sonraki İçerikPerakende satışlarımız için ÖKC kullanmalı mıyız?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz