Ana Sayfa Muhasebe Mali müşavirlerin ortağı olduğu ancak imza yetkilisi olmadığı şirketin muhasebesini tutabilir mi?

    Mali müşavirlerin ortağı olduğu ancak imza yetkilisi olmadığı şirketin muhasebesini tutabilir mi?

    127
    0

    %100 şirket ortağı, yönetim kurulu üyesi fakat imza yetkilisi olmayan bağımsız smmm böyle bir durumda ortağı olduğu şirketin ve farklı diğer şirketlerin defterini tutabilir mi?

    %80 şirket ortağı olan smmm ortağı olduğu şirkette münferiden imza yetkisi olabilir mi? böyle bir durumda ortağı olduğu şirketin ve farklı diğer şirketlerin defterini tutabilir mi?

    Meslek mensupları için defter tutma ve beyanname göndermede hiç bir sınırlama yoktur. her beyannameyi gönderir, her defteri tutar.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikAnonim şirket adres değişikliği kira kontratından kaç gün sonra bildirilmelidir?
    Sonraki İçerik7440 sayılı kanun 6/1-c maddesi gereği yapılan stok affının tutarı ödenmezse iptal olur mu?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz