Ana Sayfa Vergi Lokantacılar ve Börekçiler poşet beyannamesi verecekler mi?

Lokantacılar ve Börekçiler poşet beyannamesi verecekler mi?

1228
0
Lokantacılık ve Börekçilik Faaliyetleriyle uğraşan mükellefler poşet beyannamesi boş dâhil olsa beyanname verecekler mi?

Bahsettiğiniz sektörler sattıkları ürünlerin TAŞINMASI amacı ile ve poşet bedeli alacak beyanname vereceklerdir.
Çift kat kalınlığı 15 mikronun üstünde olan, körük kalınlığı ve sap uzunluğu dâhil 500×350 mm üstünde olan ebadından Büyük saplı/sapsız poşetler kullanılması halinde poşet bedeli alınır beyanname verilir.

 

 


Kaynak: İsmmmo
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


BENZER İÇERİKLER

Poşet beyannamesi soru-cevap

Poşet alışı ve satışı olmayan lokanta, pastane ve börekçiler poşet beyannamesi verecek midir?

Poşet Beyannamesi Düzenleme Kılavuzu

 

Önceki İçerikİç Denetime Genel Bir Bakış (Sayı 93) – İSMMMO
Sonraki İçerikBilgi ve İletişim Teknolojileri Sektörü 2018 Yılı Pazar Verileri açıklandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz