Ana Sayfa Haberler İtalya mart ayı işsizlik rakamlarını açıkladı

İtalya mart ayı işsizlik rakamlarını açıkladı

698
0
İtalya mart ayı işsizlik rakamlarını açıkladı

İtalyan İstatistik Enstitüsü (ISTAT) mart ayına yönelik işsizlik verilerini açıkladı.

Verilere göre mart ayında iş sahibi olan bireylerin oranı bir önceki aya oranla yüzde 0,3 artış gösterdi. Böylece istihdam oranı yüzde 58,9’a yükseldi. Aynı dönemde işsiz bireylerin oranı yüzde 3,5’e oranında azaldı.

Ocak-Mart döneminde istihdam oranı bir önceki çeyreğe oranla yüzde 0,2, bir önceki yılın aynı ayına oranla ise yüzde 0,5 oranında arttı.

 

 


Kaynak: ISTAT
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikPoşet kullanmayan kumaş toptan ticaret firmam adına beyanname vermeli miyim?
Sonraki İçerikBP ve SOCAR Türkiye’de petrokimya tesisi kuracak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz