Ana Sayfa Haberler İstanbul için 2 yeni metro hattı!

İstanbul için 2 yeni metro hattı!

957
0

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, İstanbul için iki yeni metro hattı için imar planlarını oy birliğiyle kabul etti.

Söz konusu metro hatları İstanbul Havalimanı – Halkalı ve Gayrettepe – İstanbul Havalimanı güzergahlarında inşa edilecek.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Genel Müdürlüğünce İstanbul Havalimanı – Halkalı Metro Hattı ihalesinin yer aldığı raporda, “İstanbul Havalimanı-Halkalı Metro Hattı’nın imar plan tekliflerinin Büyükşehir Belediye uhdesinde yapımı devam eden Vezneciler-Arnavutköy Metro Hattı güzergahı Fenertepe İstasyonu’nda sonlandırılacak. Her iki hat, Fenertepe İstasyonu’nda entegre olacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ihalesine çıkılan ‘Geleneksel Spor Merkezi Projesi’ ile ‘Olimpiyatköy İstasyonu’ etkilemişi dikkate alınarak Olimpiyatköy İstasyonu konumu; hattın boyu, planı ve profili etkilemeyecek şekilde revize edilmiş olması hususu göz önünde bulundurulduğunda söz konusu teklif planlarının İstanbul’un ulaşım sorunlarını çözüme yönelik olduğundan uygun olacağı değerlendirilmektedir” ifadelerine yer verildi.

 

 

 

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikKDV, Muhtasar, ÖTV Beyannamelerinde Önemli Değişiklikler Yapıldı
Sonraki İçerikİşsizlik Maaşı alan kişinin kendisi ve ailesi sağlık hizmetlerinden yararlanabilir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz