Ana Sayfa Çalışma Hayatı İşe Alınmanızı Etkileyen Sertifikalar

    İşe Alınmanızı Etkileyen Sertifikalar

    1477
    0

    Entrepreneur.com’a göre, işe alma yetkililerinin özgeçmişinizde görmek isteyeceği sertifikalar şunlar:

    1. İnsan Kaynakları Sertifikası
    “İnsan Kaynakları uzmanı aradığımda SHRM sertifikaları olmasına çok dikkat ediyorum,” diyor İnsan Kaynakları Analisti Laura Handrick.

    2. Proje Yönetimi Sertifikası
    “Herkes bir Proje Yöneticisinin liderlik ve organizasyon yeteneklerine sahip olduğunu iddia edebilir ama bu alanda alınan bir sertifika bir adayın özgeçmişine çok değer katıyor,” diyor İşe Alma Sorumlusu Ashley Riedesel.

    3. Satış Sertifikası
    “Satış yetenekleri genellikle deneyimle kazanılır ama saygıdeğer bir felsefe eğitimi ya da sertifikası aldılarsa adaylar fark yaratabilirler,” diyor CEO Jordan Wan.

    4. Helpdesk (Yardım masası) /Bilişim Danışmanı Sertifikası
    “A+ alınmış bir sertifika yardım masası gibi alt seviyeler için harikadır. Gerçekten iyi bir başlangıç noktası ve Bilişim Teknolojileri alanında ilerlemenize yardımcı olur,” diyor İşe Alma Uzmanı Chase Wagner.

    5. Network sertifikası
    Ağ mühendisi olmak istiyorsanız, Cisco özgeçmişinizi renklendirecek çeşitli sertifika imkanları sunuyor.

    Kaynak: https://www.entrepreneur.com/article/303795

    Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

    Önceki İçerikBosch’un Türkiye’de Başarı Hikayesi
    Sonraki İçerikGirişimciler Stresle Nasıl Başa Çıkıyor!

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz