Ana Sayfa Çalışma Hayatı Girişimciler Stresle Nasıl Başa Çıkıyor!

    Girişimciler Stresle Nasıl Başa Çıkıyor!

    1453
    0

    Girişimciler stresle nasıl başa çıktıklarını CNN Money’e anlattı:

    • ClassPass kurucusu Payal Kadakia için çözüm dans etmek. “Dans benim için yaratıcı bir çözüm,” diyor Kadakia. ClassPass uygulaması dünyanın farklı şehirlerindeki stüdyolarda fitnes dersleri ayarlamalarına imkan sağlıyor.
    • Robinhood kurucularından Baiju Bhatt diyor ki: “Bence bir sorunu çözmenin en iyi yolu bir süre düşünüp sonra koşu yapmak.”
    • Bumble kurucusu Whitney Wolfe şöyle diyor: “Günün akışından uzaklaşmak için bazı iyi rutinler: Koşuya çıkmak, yüzmeye gitmek, dışarı çıkmak,” diyor Wolfe.
    • Paperless Post kurucularından James Hirschfeld diyor ki: “Her sabah ilk yaptığım şey 4 kilometre koşmak. İnsanlar çok disiplinlisin diyor ama olay disiplin değil. Olay anksiyetemi kontrol altına almak. Koşmak gerçekten zihnimi temizliyor ve böylece yataktan kalktığımda zihnimde olan şeyleri ofise getirmeden gün içindeki sorunlarla baş edebiliyorum.”
    • Allbirds kurucularından Joey Zwillinger şöyle diyor: “Ailemle zaman geçirmek dışında bir şey yapmak için o kadar az zaman var ki. Çocuklarımı okula bırakmayı ve hafta sonları da beraber bisiklet sürmeyi seviyorum, çocuklarımlayken telefonumu hiç yanıma almam – ya da kontrol etmem – böylece her gün işte uğraştığım günlük hızlı işlere ara vermiş oluyorum.” Aynı zamanda evinin yakınlarındaki ormanda ve tepelerde yürüyüşe çıkıyor.

    Kaynak: http://money.cnn.com/gallery/news/companies/2017/09/26/fresh-money-stress-how-to-deal/index.html

    Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

    Önceki İçerikİşe Alınmanızı Etkileyen Sertifikalar
    Sonraki İçerikYurt Dışı Firmasına Franchise Komisyon Geliri İçinden Pay Ödenmesi Halinde Vergilendirme Nasıl Yapılır?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz