Ana Sayfa Vergi İş yeri kira geliri yasal sınırın altında olanlar ayrıca mesken kira geliri...

İş yeri kira geliri yasal sınırın altında olanlar ayrıca mesken kira geliri de varsa iş yeri kira gelirini beyan etmek zorunda mıdır?

619
0

Eşimin 13.800 TL Mesken Kira Geliri var. Dört aylık toplam 13.350,00 TL iş yeri kira geliri bulunmaktadır. İki kira gelirini de kira geliri beyannamesinde bildirecek midir?

Sadece Konut geliri beyan edilecektir.


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikSGK Prim Ödeme Sürelerinin Ertelenmesi Hakkında Duyuru. 2 Nisan 2020
Sonraki İçerikİthalat yaptıktan sonra neler yapmamız gerekir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz