Ana Sayfa Duyurular İhracatçı firmaların dijital varlıklarına katkı sağlamak amacıyla Türk İhraç Ürünleri Portalı oluşturuldu..

İhracatçı firmaların dijital varlıklarına katkı sağlamak amacıyla Türk İhraç Ürünleri Portalı oluşturuldu..

645
0

Türkiye İhracatçılar Meclisi Genel Sekreterliği nezdinde faaliyet yürüten Türkiye Tanıtım Grubundan alınan bir yazıda; Türkiye Tanıtım Grubu (TTG) tarafından, ihracat ailemizin en önemli parçası olan ihracatçı firmalarımızın dijital varlıklarına katkı sağlamak ve web ortamında bulunabilirliğini arttırmak amacıyla Türk İhraç Ürünleri Portalı‘nın oluşturulduğu bildirilmektedir.

Yazıda devamla, söz konusu Portalın, online pazarlama araçları ile destekleneceği ve veri tabanında kayıtlı bulunan firmalara ihracatını geliştirme fırsatı oluşturacağı iletilmekte olup, anılan projenin, dünyanın içinden geçtiği ve e-ticaretin, dijital pazarlamanın yüksek öneme ulaştığı bu günlerde, şüphesiz ki çok önemli bir rol üstlendiği ifade edilmektedir.

Bu çerçevede, Birliğimiz üyesi tüm firmaların söz konusu Türk İhraç Ürünleri Portalında listelenmesi için; KVKK gerekliliği gözetilerek oluşturulduğu bildirilen http://firmaekle.turkiyepromotiongroup.org/ linkinde yer alan kayıt formundaki firma bilgilerinin firmalarımızca eksiksiz doldurularak, firmalarımızın anılan Portala kendi kayıtlarını yaptırabilecekleri belirtilmektedir.


Kaynak: İMMİB Duyurusu 24.04.2020
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikKısa çalışma ödeneği almaya hak kazandığı tarih itibariyle kişilere 7 günlük yarım ücret vermeli miyiz?
Sonraki İçerikKısa çalışma ödeneği alan personelin ücret bordrosu nasıl hazırlanacaktır?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz