Ana Sayfa Duyurular ICSG İstanbul 2020 Fuarı Duyurusu. (8-9 Nisan 2020 İstanbul)

ICSG İstanbul 2020 Fuarı Duyurusu. (8-9 Nisan 2020 İstanbul)

667
0

İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde 08-09 Nisan 2020 tarihlerinde düzenlenecek olan ‘8. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı ICSG 2020’, akıllı şehirler, teknoloji, su, çevre ve enerji sektörlerini bir araya getiren ve 2020-2023 Ulusal Akıllı Şehirler Stratejisi ve Eylem Planı kapsamında Akıllı Şehirler hususunda “Avrasya’da küresel ölçekte düzenlenen tek organizasyonu” ve “sektörün uluslararası ölçekteki tek” ve en önemli faaliyet alanıdır.

8. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı ICSG 2020, T.C. Ticaret Bakanlığı’nın “Yurt İçi Fuar Desteği” konu başlıklı yazısı ve internet sayfasında yer alan fuarlar listesinde “ülkemizde konusunda uluslararasıstandartlarda düzenlenen tek faaliyet” olarak yer almakta ve “Milli Teknoloji” hamlemize destek olan bir fuar olarak addedilmektedir.

ICSG 2020’nin Kongre Başkanlığını bu yıl Enerji Verimliliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Murat KALSIN ifa etmekte olup İsveç Krallığı ülke partnerimiz olmuştur. ICSG 2020 “Dünya Fuarlar Listesi”nde de yer almasının yanı sıra, uluslararası platformda ülkemizin tanıtımına katkı sağlayan “Uluslararası Bilimsel Kongre” özelliğini haizdir. Mühendislik teori ve uygulamalarında dünya çapında yayımlanan kaynakların yüzde 30’unu üreten IEEE, Türkiye’de yalnızca ICSG’yi desteklemektedir.

Sn. Cumhurbaşkanımız tarafından imzalanan Ulusal Akıllı Şehirler Stratejisi ve Eylem Planı’nın imzalanmasıyla ülkemiz, Amerika Birleşik Devletleri, Hollanda ve Avustralya’dan sonra akıllı şehirler konusunda ulusal strateji yayımlayan dördüncü ülkedir. Türkiye Belediyeler Birliği himayesinde düzenlenecek olan ve Sn. Fatma ŞAHİN’in Onursal Başkanı olduğu ICSG 2020, akıllı şehirler konusunda uluslararası ölçekte Türkiye’deki tek fuardır.

Bu çerçevede Fuar Organizasyonu tarafından ICSG 2020’ye katılacak üyelerimize de yüzde 30’luk indirim avantajı sağlanacağı belirtilmiştir.

Posta Adresi: Büyükşehir mahallesi, Cumhuriyet caddesi No.1 Ekinoks Rezidans E1 Blok D.8 34437 Beylikdüzü / İstanbul

e-posta Adresi: sule@hhbexpo.com.tr

 


Kaynak: İTO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikFaktoring faturalarındaki BSMV “Ba” formuna dahil edilir mi?
Sonraki İçerikAynı şahsa ait farklı işyerleri tek bir SGK dosyasından bildirilebilir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz