Ana Sayfa Kültür & Sanat İBB’nin başlattığı “Evden Açıklamalı Solo Konserler” ile evde konser keyfi

İBB’nin başlattığı “Evden Açıklamalı Solo Konserler” ile evde konser keyfi

622
0

İBB’nin başlattığı “Evden Açıklamalı Solo Konserler” serisi, birbirinden değerli sanatçıların katılımıyla devam ediyor. Kültür AŞ’nin instagram hesabından yayınlanacak olan konser serisinde müzikseverleri, Mayıs ayı boyunca Kerem Görsev, Bülent Evcil, Özcan Ulucan, Mutlu Torun ve Ecesu Sertesen’in muhteşem performansları ile besteciler ve müzik tarihimizden keyifli açıklamaları bekliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB) iştiraklerinden Kültür AŞ, Koronavirüs (Covid-19) günlerinde evlerde geçirilen zamanı daha kaliteli ve keyifli hale getirmek için  “Evden Açıklamalı Solo Konserler” serisi başlattı. Açılış konserini 26 Nisan’da ünlü kanun sanatçımız Tahir Aydoğdu’nun yaptığı seri kapsamında Mayıs ayı boyunca, Kerem Görsev, Bülent Evcil, Özcan Ulucan, Mutlu Torun ve Ecesu Sertesen her pazar saat 17.00’de Kültür AŞ’nin instagram sayfasında, IGTV üzerinden yarımşar saatlik konserleriyle müzikseverlerle buluşacak.

Birbirinden değerli ustaları ve farklı müzik tarzlarını bir araya getirecek olan “Evden Açıklamalı Solo Konserler” serisinde sanatçılar sadece eserleri seslendirmeyecek, aynı zamanda eserler, besteciler ve müzik tarihimizden keyifli açıklamalar da paylaşacaklar. Müzikseverler 3 Mayıs’ta Kerem Görsev’in piyanosundan, 10 Mayıs’ta Bülent Evcil’in flütünden, 17 Mayıs’ta Özcan Ulucan’ın kemanından, 24 Mayıs’ta Mutlu Torun’un udundan, 31 Mayıs’ta Ecesu Sertesen’in klarinetinden ezgilerle keyifli birer pazar günü geçirecek. Bu konserler, Kültür AŞ IGTV hesabı kultur_istanbul’dan istenildiği zaman izlenmeye devam edilebilecek.

Kültür AŞ – Evden Açıklamalı Solo Konserler Programı:

Kerem Görsev            03 Mayıs, Pazar – 17.00

Bülent Evcil                10 Mayıs, Pazar – 17.00

Özcan Ulucan             17 Mayıs, Pazar – 17.00

Mutlu Torun               24 Mayıs, Pazar – 17.00

Ecesu Sertesen           31 Mayıs, Pazar – 17.00


Kaynak: İBB Duyurusu 30.04.2020
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikİSMMMO eğitimleri 1 Haziran 2020 tarihine kadar donduruldu
Sonraki İçerikEuro Bölgesi’nde yıllık enflasyonun Mart ayında %0,4 olması bekleniyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz