Ana Sayfa Muhasebe Hem YMM hem de SMMK ile sözleşmesi olan şirketin beyannamelerinin YMM üzerinden...

    Hem YMM hem de SMMK ile sözleşmesi olan şirketin beyannamelerinin YMM üzerinden gönderilmesi sorun olur mu?

    166
    0

    Tam tasdikli olan(beyanları YMM tarafından verilmekte) A.Ş firması için sözleşme yapmam gerekir mi? Sözleşme yaptığım taktirde beyanı YMM gib üzerinden gönderdiğinde sorun çıkar mı?

    Hizmet vermenizde sorun olmaz.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikTürkiye’deki şirketin yurt dışındaki müşteri ile yaptığı sözleşme içn damga vergisi beyanı verilecek mi?
    Sonraki İçerikYMM İle tam tasdik sözleşmesi olan mükellefe SMMM hizmeti veren serbest meslek mensubu sözleşme yapmak zorunda mı?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz