Ana Sayfa Haberler Halkbank’tan kredi yapılandırması kararı

Halkbank’tan kredi yapılandırması kararı

854
0

Ziraat Bankası ve Vakıfbank’ın ardından Halkbank da kredi kartı yapılandırması için harekete geçti.

‘’Halk Destek Kredisi’’ adlı uygulama kapsamında kredi kartı borçları, aylık yüzde 1.1’den başlayan faiz oranlarıyla 60 aya kadar vade ile yapılandırılabilecek.

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan konuyla ilgili olarak “Halk Destek Kredisi ile ödeme zorluğu yaşanan kredi kartlarına ait borçları yeniden yapılandıracak ve piyasa istikrarına katkı sağlamak için verdiğimiz desteği sürdüreceğiz. Bu kredi sayesinde kart sahipleri biriken borçlarını tek bir çatı altında toplayarak kolayca ödeme şansına sahip olacaklar. Bu kredimizle müşterilerimize rahat bir nefes aldıracağız.” sözlerini kullandı.

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikKendi çalıştığım şirketin sermaye artış raporunu SMMM unvanıyla işyeri açmadan yazabilir miyim?
Sonraki İçerikA.Ş. Genel kuruluna vekil ile katılıp Yönetim Kurulu yetkisini devir edebilir miyim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz