Ana Sayfa Muhasebe Eski SMMM sözleşme iptali yapmadan yeni Mali Müşavir sözleşme girebilir mi?

    Eski SMMM sözleşme iptali yapmadan yeni Mali Müşavir sözleşme girebilir mi?

    220
    0

    Yeni bir mükellef sözleşmesi girmek istiyorum fakat …vergi kimlik nolu mükellefle sözleşme yapmaya yetkiniz bulunmamaktadır. Şeklinde uyarı alıyorum sebebi nedir?

    Yeni müşterinizin önceki meslek mensubu ile sözleşmesi olabilir.Önceki meslek mensubu sözleşmeyi fesih etmeden işlem yapamazsınız.


    Fesih, Vefat, İşi Terk Ve Disiplin Cezası Alma Durumlarında Beyanname Ve Bildirimlerin Hangi Meslek Mensubu Tarafından Gönderileceği için TIKLAYINIZ…

    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikGenç girişimci istisnasından yararlanan kişi başka bir şirkette çalışırsa istisna hakkını kaybeder mi?
    Sonraki İçerikBa formunda bildirilecek bilgi olması halinde Bs formunu boş da olsa göndermek zorunda mıyız?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz