Ana Sayfa Vergi E-Defter saklama uygulamasında dosya kilitli hatası alıyorum. Ne yapmalıyım?

    E-Defter saklama uygulamasında dosya kilitli hatası alıyorum. Ne yapmalıyım?

    1115
    0
    E-defter saklama ile ilgili kılavuzda anlatıldığı gibi yükleme yaptım. Dosyalar başarıyla kuyruğa eklendi. Fakat e-defter listesinde iki gündür ‘dosya kilitli değil’ yazıyor. Benzer sorunları yaşayanlar var mı?

    Yeni versiyon değişikliğinden kaynaklanabilir. Sistemi sürekli kontrol etmeniz gerekmektedir.


    Mükellef cirodan dolayı bilanço usulüne geçti ve 2021 E-defter beyanından vazgeçip kâğıt defter usulüne dönebilir mi? 

    Başkaca bir yükümlülüğü yoksa mükellefinizin kâğıt ortamda defterini tutabilir (e-fatura ve e-defter den kaynaklanan yükümlülük kriterlerini mükellefiniz için kontrol etmekte fayda var. 


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikİSMMMO Online Eğitim: Başkanla Meslek Gündem-2 17 Ocak 2021 Pazar
    Sonraki İçerikDeğerli Konut Vergisi 2021 OCAK

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz