Ana Sayfa Haberler Dövizin yükselmesi HSBC’ye yaradı

Dövizin yükselmesi HSBC’ye yaradı

759
0

Bloomberg’in haberine göre HSBC Bankası, Türk Lirasının değer kaybetmesı sonucu tek bir günde 120 milyon dolar kar sağladı.

Söz konusu kar oranı, Deutsche Bank AG’nin geçen sene sağladığı kazançtan çok daha fazla oldu.

Deutsche Bank AG’de faaliyet gösteren işlemciler, Türkiye ekonomisinde yaşanan dalgalanmalar sonucu sadece iki haftada 35 milyon dolar kazanmıştı.

 

 

 

 

 


Kaynak: bloomberg.com
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikTek Taraflı Ve Çift Taraflı Trafik Kazalarında Sigortacıdan Talep Edilebilen Destekten Yoksun Kalma Tazminatı
Sonraki İçerikTam Tasdik sözleşmesi kapsamında gönderilen beyannamelerin hangi bölümlerine YMM bilgisi yazmalıyım?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz