Ana Sayfa Duyurular Çalışılmadığına Dair Bildirim Giriş Uygulaması İçin SMS Gönderilmesi

Çalışılmadığına Dair Bildirim Giriş Uygulaması İçin SMS Gönderilmesi

297
0

Sigortalılar adına düzenlenen iş göremezlik raporlarına işverenler tarafından çalışılmadığına dair bildirim işlemi yapılan çalışılmadığına dair bildirim giriş sistemine erişimde güvenliği arttırmak amacıyla sms kodu gönderimine başlanacaktır.

Bu kapsamda giriş ekranından sonra sisteme kayıtlı cep telefonlarına bir kod içeren sms gönderilmektedir. Söz konusu kodun açılan ekrana yazılmasından sonra programa erişim sağlanabilecektir. Uygulamanın başlayacağı 04 Eylül 2023 tarihine kadar kullanıcıların “https://www.https://www.turkiye.gov.tr/sgk-cep-telefonu-bilgisi-beyan” linkinden cep telefonlarını sisteme kaydetmeleri uygulamaya sorunsuz giriş yapabilmeleri açısından önem taşımaktadır.

(SGK Duyuru Tarihi: 9.8.2023)


Kaynak: SGK
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikCep Telefonu Numaranızı E-Devlet Üzerinden SGK Sistemine Kayıt Etmeniz Faydalı Olacaktır
Sonraki İçerikDış Ticarette Teknik Düzenlemeler Yönetmeliği Resmi Gazete’de Yayımlandı-16.8.2023

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz