Ana Sayfa Haberler British Airways’e veri ihlali sebebiyle para cezası

British Airways’e veri ihlali sebebiyle para cezası

855
0
British Airways’e veri ihlali sebebiyle para cezası

Birleşik Krallık merkezli British Airways’e veri ihlali sebebiyle 183.39 milyon pound ceza kesildi.

Söz konusu para cezası, geçen yıl gerçekleşen ve 500 bin yolcunun çevrimiçi olarak bilet rezervasyonu yapmasını etkileyen veri ihlali sebebiyle kesildi.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan İngiltere Bilgi Komisyonu Ofisi, British Airways’e kesilen cezanın şimdiye kadar kesilen en yüksek meblağdaki para cezası olduğunu belirtti.

Cezayı kabul etmemesi halinde British Airways’in 28 gün içinde temyize gitmesi gerekiyor.

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


 

Önceki İçerikLimited şirketimi tür değişikliği yaparak şahıs firmasına dönüştürebilir miyim?
Sonraki İçerikSigortalı işçi çalıştırıp muhtasar beyannamelerini 3 aylık veren mükellefler muhtasar prim beyannamelerini nasıl bildirecektir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz