Ana Sayfa Mevzuat Bitcoin kaç oldu?

Bitcoin kaç oldu?

1010
0

Kripto para birimleri değer kaybederken, piyasanın belirleyicisi Bitcoin 4000 dolar düzeyinin altına geriledi.

15 Kasımda Bitcoin piyasa değeri Ekim 2017’den bu yana ilk kez 100 milyar dolar düzeyinin altına gerileyerek 96.17 milyar dolara kadar inmişti.

ABD merkezli Chainanalysis araştırması sonuçları, perakende ödemelerde Bitcoin kullanımının Eylül ayında  % 80 gerilemesi ve piyasadaki düşüşün etkisiyle Bitcoin son 24 saatte yüzde 14.50’lik bir düşüşle 3,712 dolara geriledi ve piyasanın yüzde 54.3’ünü oluşturdu.

Piyasa genelinde etkili olan düşüşle piyasa hacmi, Eylül 2017’den bu yana ilk kez olmak üzere 120 milyar doların altına gerileyerek 118 milyar 926 milyon dolara indi.



Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebe News veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerik2018-Ocak-Eylül arasında yapı izni verilen daire sayısı geçen yıla göre %58,6 azaldı
Sonraki İçerikTürkiye’de üretilip yurt dışına satılan (ihraç edilen) ürünlerin üretici fiyat endeksi önceki yıla göre %55,40 arttı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz