Ana Sayfa SGK Birden fazla SGK dosyası olan firmalar her SGK dosyası için e-tebligat uygulamasına...

    Birden fazla SGK dosyası olan firmalar her SGK dosyası için e-tebligat uygulamasına başvuru yapmak zorunda mıdır?

    SGk E-Tebligat

    416
    0

    SGK e-tebligat başvurularında aynı işverene ait 3-4 sigorta dosyası (farklı sgk müdürlüklerinde) varken başvuru sırasında 1 adet tüzel kişi başvuru alanı çıkmaktadır. Bu çıkanı onayladığımızda hepsini kapsıyor mu?

    Aynı işverene ait birden fazla tüzel kişilik var ve sadece 1 tanesine başvuru imkânı sağlanmışsa kalan tüzel kişilikler için ilgili SGM’lere dilekçe ile başvurup e-tebligat başvurusu isteyiniz.


    Kaynak: İsmmmo, GİB
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikÖdeme Hizmetleri ve Elektronik Para İhracı ile Ödeme Hizmeti Sağlayıcıları Yönetmeliğindeki Asgari Öz Kaynak Tutarları artırıldı
    Sonraki İçerikBir personelimizi hem Türkiye’de hem de yurt dışında sigortalı olarak gösterebilir miyiz?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz