Ana Sayfa Haberler Apple yeni hizmetlerini tanıttı

Apple yeni hizmetlerini tanıttı

732
0

Apple’ın 25 Mart tarihinde düzenlediği tanıtım etkinliğinde şirketin birçok yeni özelliği görücüye çıkarıldı.

Steve Jobs Theatre’da düzenlenen etkinliğin en dikkat çeken noktaları, Apple tarafından tanıtılan 3 yeni çevrimiçi hizmet oldu.

Merakla beklenen Apple TV+’ın yanı sıra Apple News+ ve Apple Arcade de tanıtıldı.

Apple TV+ platformunda şirketin orijinal film ve dizi içeriklerinin sunulacağı açıklandı. Söz konusu açıklama, televizyon dünyasının ünlü isimleri tarafından yapıldı.

Steven Spielberg, platformda yayınlanacak olan “Amazing Stories” yapımının detaylarını paylaşırken Oprah Winfrey de Apple TV+’da yer alacak belgesellerine değindi.

Apple News+ ile kullanıcılar, 300’den fazla dergi ile gazeteye ve dijital yayıncılara ulaşabilecek . Bu hizmet henüz yalnızca Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’da sunuluyor.

Bir diğer hizmet ise en çok oyun tutkunlarını sevindirdi. Abonelik yöntemiyle kullanılabilen Apple Arcade ile oyunseverler 100’den fazla yeni oyunun tadını çıkarabilecek.

 

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikSGK emeklisi bir kişinin bir firmada çalışırken elde ettiği maaş gelir vergisi beyannamesinde bildirimi yapılır mı?
Sonraki İçerik2018 yılında 1.250 TL iş yeri kira geliri olan bir kişi beyanname vermeli midir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz