Ana Sayfa Muhasebe Aktife kayıtlı binek otoya birden fazla yeniden değerleme yapabilir miyiz?

    Aktife kayıtlı binek otoya birden fazla yeniden değerleme yapabilir miyiz?

    289
    0

    2021 ağustos dönemine bir binek otoya geçici 31. madde ile yeniden değerleme yapılmıştır. Aynı binek otomobile 2022 eylül döneminde yeniden değerleme yapabilir miyiz? yeniden değerleme oranı kaç olmalıdır.

    Yeniden değerleme yapabilirsiniz. 2022/3. dönem YD oranı % 92,93 dür. Uygulama ve örnekler için 537 sayılı VUK genel tebliğini inceleyiniz.


    537 sayılı VUK genel tebliği için tıklayın…


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikÇalışma İzni İçin Yurt Dışından Başvuru Yapılabilir
    Sonraki İçerikVergi cezaları için 30 gün içinde dava açabilir, uzlaşma talep edebilir ve cezada indirim talep edebilirsiniz

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz