Ana Sayfa Çalışma Hayatı Kısa çalışma ödeneğini uzatmak veya sonlandırmak için ne yapmalıyız?

Kısa çalışma ödeneğini uzatmak veya sonlandırmak için ne yapmalıyız?

Kısa çalışma ödeneğini uzatmak veya sonlandırmak için ne yapmalıyız?

702
0

21 haziranda biten kısa çalışma ödeneğini uzatmak istiyoruz. Ne yapmamız gerekiyor?

Uzatmadan yararlanmak istiyorsanız;

1-30 Temmuz 2020 tarihleri arasında KÇÖ ödeneğinden yararlanmak istiyorsanız ORAN EXCEL’ini açıklaması doğrultusunda doldurarak,

  • Uzatmadan faydalanmak istemiyorsanız;

İPTAL dilekçesini doldurarak bu e-posta adresine atmanız,

Ya da “Firma olarak 01.07.2020-30.07.2020 tarihleri arasındaki KÇÖ uzatma kararından yararlanmak istemiyoruz.” şeklinde epostamızı yanıtlamanız gerekmektedir.

Nisan 2020 girişli personel teşvikten yararlanabileceği halde nisan ve mayıs hizmet listelerinde teşvikli bildirilmedi. Haziran ayından itibaren teşvikli bildirmemizin cezai bir durumu olur mu?

Teşviklerden geriye doğru iptal ile düzeltmesi mümkündür. E-Sgk işveren sisteminden düzeltmelerinizin dilekçesini verip uygulamayı düzeltebilirsiniz.


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikKAYİK dahil bağımsız denetim yetki belgesi için harç ödenip ödenmeyeceği
Sonraki İçerikYatırım Teşivk Belgesi kapsamında alınan makine için satıcı ile imzalanacak mülkiyeti muhafaza sözleşmesi Noter Harcından istisna mıdır?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz