Ana Sayfa SGK 7252 sayılı SGK teşvikinin sorgulamasını hangi sistem üzerinden yapabiliriz?

    7252 sayılı SGK teşvikinin sorgulamasını hangi sistem üzerinden yapabiliriz?

    542
    0
    Firmamız kısa çalışma ödeneğinden 20 saat çalışılmayan, 25 saat çalışacak şekilde faydalanmaktayız. Normalleşme süresince tam zamanlı çalışmaya başladık. Ocak ayında tekrar kısa çalışmaya başvurduk.
    Bordro hesaplarken personellerimize kaç gün üzerinden bildirimde bulunmalıyız?

    KÇÖ’den Ocak ayında tekrar yararlanan işçileriniz için bordroda 17 gün tam çalışma, eksik gün 14 gün kçö 18 kod bildirim olması gerekir. 


    Nisan ve Mayıs döneminde kısa çalışma ödeneğinden kısmi yararlanılan personel grubundan sadece bir kişi 01 Ekim itibariyle NÜD başvurusu yapılarak izne çıkarılmıştır. Ocak dönemi için 07252 sayılı teşvikten yararlanabilir miyiz?

    E-sgk işveren sistemi teşvik sorgulama bölümünden işçinizin TC kimlik numarasını girerek 07252 sorgulamasını yapabilirsiniz.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikYıkama ve temizlik sektöründe Ocak-Kasım 2020 döneminde en çok ihracat yapılan 3 ülke sırasıyla Irak, İsrail, Azerbaycan oldu
    Sonraki İçerikYurtdışı mukimi firmalardan alınan taşıma hizmeti için sorumlu sıfatıyla vergisel yükümlülüğünüzün olup olmadığı

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz