Ana Sayfa Duyurular 329,4 milyon lira çiğ süt destek ödemesi 24 Temmuz Cuma günü hesaplara...

329,4 milyon lira çiğ süt destek ödemesi 24 Temmuz Cuma günü hesaplara yatacak

Çiğ süt destek ödemesi ne zaman hesaba yatacak?

460
0

Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli, 2020 yılı Ocak, Şubat, Mart dönemini kapsayan Çiğ Süt Destek Ödemelerinin Cuma Günü ödeneceğini müjdeledi.

Bakan Pakdemirli’nin açıklaması şu şekildedir:

“2020 yılı Ocak, Şubat, Mart dönemi, Çiğ Süt Desteği Ödemesi kapsamında, 254.300 üreticimizin 2,45 milyon ton çiğ sütü için 329,4 milyon lira destek ödemesini; 24 Temmuz Cuma Günü saat 18:00’dan sonra ödüyoruz. Tüm yetiştiricilerimize hayırlı, bereketli olsun.”


Kaynak: T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Duyurusu 22.07.2020
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikTurizm yatırım teşvik belgesi olanlar belediye işyeri açma çalıştırma ruhsatı harcından muaf mıdır?
Sonraki İçerikArsa satışlarında KDV oranı nedir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz