Ana Sayfa İstatistik Yunanistan’da sanayi üretim endeksi Ekim 2019’da %0,3 düştü

Yunanistan’da sanayi üretim endeksi Ekim 2019’da %0,3 düştü

783
0

Yunanistan’da sanayi üretim endeksi Ekim 2019’da %0,3 düştü

Yunanistan İstatistik Kurumu’nun yayınladığı verilere göre, Yunanistan’da Ekim 2019 için 2015=100.0 temel alınarak Sanayi Üretim Endeksi (IPI), geçici ve iş günü etkisinden arındırılmış veriler temelinde, aşağıdaki gibidir:

Ekim 2019’daki Genel Sanayi Üretim Endeksi, Ekim 2018’e kıyasla %0,3 oranında bir düşüş kaydetti. Ekim 2018’deki Genel Sanayi Üretim Endeksinin yıllık değişme oranı %0,004’tü.

Ocak-Ekim 2019 dönemine ait ortalama Genel Sanayi Üretim Endeksi, Ocak-Ekim 2018 dönemine ait ortalama ile karşılaştırıldığında %0,8 artış kaydedildi.

Mevsimsellikten arındırılmış Genel Sanayi Üretim Endeksi ise Ekim 2019’da Eylül 2019’a kıyasla %2,6 oranında azaldı.


Kaynak: Yunanistan İstatistik Kurumu / Link: https://www.statistics.gr/en/home/
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikUzlaşma İşlemine Yeni Hüküm Eklenmiştir.
Sonraki İçerikKamu ihale dokümanlarında daha sonradan değişiklik yapılanabilir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz