Ana Sayfa Muhasebe Yeni şirket müdürü SMMM sözleşmesini tek taraflı iptal edebilir mi?

    Yeni şirket müdürü SMMM sözleşmesini tek taraflı iptal edebilir mi?

    237
    0

    İki ortaklı bir limited şirket yetkili olan ortakla muhasebe sözleşmesi imzaladık. Daha sonra yetkili diğer ortak oldu ve mahkemelik oldular. Yeni yetkili olan ortak evrakları teslim etmemi diğer ortak ise teslim etmememi istiyor. Arada kalmış durumdayız bu durumda ne yapılması gerekir?

    Bugün itibari ile şirketi temsil ve ilzama (imza yetkisi) sahip olan ortağa tutanak ile teslim etmeniz gerekir.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikAnonim şirkette hisse devri yapıldı. Yapılan hisse devri için gerçek faydalanıcı bilgisi ne zaman verilmesi gerekiyor?
    Sonraki İçerikGelir vergisi mükellefine verilecek hukuku danışmanlık hizmeti için e-SM Makbuzu düzenlenmesi gerekiyor mu?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz