Ana Sayfa Mevzuat Varlık Barışı Tebliği Yayınlandı mı?

Varlık Barışı Tebliği Yayınlandı mı?

375
0

Vergi mükellefi olmayan kişi yurt dışına fuar hizmeti vermiş yani hizmet işi yapmış bu iş karşılığında da yurt dışından hesabına döviz olarak para gelecek gelen bu parayı varlık barışı kapsamında bildirebilir miyiz?

Yararlanabilir Ancak; Yeni varlık Barışı uygulaması için Tebliği henüz yayımlanmadı Tebliği bekleyiniz. Yararlanma son günü 31/03/2023’tür.

Bazı Varlıkların Ekonomiye Kazandırılması Hakkında Genel Tebliğ Taslağı için tıklayın…


Kaynak: GİB, İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikFaiz dışındaki ödemeler için finansman gider kısıtlaması yapılır mı?
Sonraki İçerikBirden fazla eksik gün nedeni olanlar için nasıl bildirim yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz