Ana Sayfa Güncel Ufuk2020 Robotik Bilgi Günü ve Proje Pazarı Düzenleniyor!

Ufuk2020 Robotik Bilgi Günü ve Proje Pazarı Düzenleniyor!

865
0

Ufuk2020 Robotik Bilgi Günü ve Proje Pazarı Düzenleniyor!


Ufuk2020 ICT alanı Robotik çağrıları kapsamında 18 Aralık 2018‘de Brüksel‘de bir proje pazarı etkinliği düzenlenecek. Etkinlik boyunca Avrupa Komisyonu veeuRobotics temsilcileri tarafından teklif çağrılarına katılmak için gereken tüm bilgiler detaylı bir şekilde anlatılacak.

Gün boyunca Avrupa Komisyonu temsilcileri, son başvuru tarihi 28 Mart 2019 olan ICT-09-2019-2020 Robotics in Application Areas ve ICT-10-2019-2020 Robotics Core Technology  teklif çağrılarının ayrıntılarını sunacak. euRobotics temsilcileri ise yeni seçilen Dijital İnovasyon Merkezleri de dahil olmak üzere kapsamlı bilgiler paylaşacak.

Teklif sahipleri etkinlikte, proje fikirlerini veya uzmanlıklarını izleyicilere sunma imkânına sahip olacak. Bu anlamda söz konusu Ufuk2020 Robotik etkinliği konsorsiyum oluşturmak için önemli işbirliği fırsatı sunmakta.

Notlar:

  • Kayıt ücretsizdir, ancak etkinlik alanına giriş için zorunludur. Kayıt olmak ve sunumlarınızı yüklemek için lütfen tıklayınız.
  • Kayıtlar 12 Aralık 2018’de kapanacaktır.
  • Etkinliğin hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.
  • Program hakkında detaylı bilgi yakında duyurulacaktır.

Sınırlı sayıda katılımcının seyahat masrafları TÜBİTAK tarafından karşılanacaktır.

TÜBİTAK Ufuk2020 Seyahat Destekleri hakkında  daha fazla bilgi için lütfen tıklayınız.

 


Kaynak: ufuk2020.org.tr
Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikSuudi Arabistan’da İşçi Olarak Çalışmış Biri Türkiye’ye Dönmeden Önce Primlerini Ve Kıdem Tazminatını Hangi Şartlarda Alabilir?
Sonraki İçerikKemik suyunun KDV oranı nedir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz