Ana Sayfa Duyurular TOBB İstanbul Kadın Girişimciler Kurulu ve Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi ortaklığında “Yükselen Markalar”...

TOBB İstanbul Kadın Girişimciler Kurulu ve Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi ortaklığında “Yükselen Markalar” projesi yürütülecek

603
0

Yükselen Markalar Projesi

Odamız liderliğinde, TOBB İstanbul Kadın Girişimciler Kurulu ve Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi ortaklığında yürütülecek olan, “Yükselen Markalar” projesine, kendi ürünlerini üreterek satmaya başlamış kadın girişimcilerin başvurmaları beklenmektedir. Son başvuru tarihi 14.09.2020 olup, başvuruların değerlendirilmesinden sonra eğitim tarihleri ayrıca açıklanacaktır.

Tarihi: 20 Ağustos 2020 / 14 Eylül 2020
Yeri: Eğitimler online olarak gerçekleşecektir.
Yükselen Markalar Projesi

Projede başarılı olan ve yapılacak değerlendirmede seçilen girişimcilerimiz çeşitli şekillerde (yurtdışında kurs, yurtdışında fuar katılımı, İstanbul Havalimanlarında ürünlerinin satışının yapılabilmesi için Duty Free alanlarında belirli süreyle yer alma imkânı ve yurtiçi/yurtdışında staj imkanı) ödüllendirilecektir.

Proje kapsamında;

1-) Moda / Tekstil / Tasarım

•  Giyim ve Aksesuar (ayakkabı, çanta, takı, gözlük vb.)

•  Ev Tekstili ve Dekoratif Ürünler

•  Evcil Hayvan Ürünleri

2-) Kozmetik – Bakım Ürünleri

3-) Kültürel Öğeleri Yansıtan Ürünler

4-) Gıda Ürünleri

sektörlerinde başvuru yapılması beklenmektedir.

Başvuru Koşulları:

• Sadece kadın girişimciler başvurabilir.

• Adaylar, başvuru tarihi itibariyle ilk faturalarını kesmiş (satış yapmış) olmalıdır.

• Girişimin büyüme odaklı ve marka oluşma potansiyeline sahip olması gerekir.

• Ürünlerin özgün, kaliteli, verimli ve sürdürülebilir olması beklenmektedir.

• Adaylarda yaş sınırı aranmamaktadır.

• Ortaklık durumunda, aday en az %25 oranında şirket hissedarı olmalıdır.

• İş konusu ürünlerin yenilikçi olması ve benzerlerinden farklı özellikler bulundurması beklenmektedir.

Detaylı bilgi ve başvuru için;

http://bit.ly/YukselenMarkalar

Son başvuru tarihi:

14 Eylül 2020

*** Proje koşulları ve ödüllerde İstanbul Ticaret Odası’nın değişiklik yapma hakkı saklıdır.


Kaynak: İTO Duyurusu
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikAdres nakillerinde SGK işyeri bildirgesi kaç gün içinde verilmelidir? SGK işyeri bildirgesi yanlış SGM verilirse ceza uygulanır mı?
Sonraki İçerikAnonim şirket aktifine kayıtlı arsayı kiralarsa düzenleyeceği faturada yıl sonuna kadar KDV oranını ne uygulamalıdır?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz