Ana Sayfa Duyurular TİM-THY Hava Kargo İndirim Kampanyasının Kapsamı Genişletildi

TİM-THY Hava Kargo İndirim Kampanyasının Kapsamı Genişletildi

446
0

Küresel rekabet ortamında ihracat fırsatlarının yakalanabilmesi adına yurt dışı hava kargo gönderimlerinin uygun maliyetlerle ve uygun koşullarda taşınması amacıyla Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Türk Hava Yolları arasında imzalanan indirimli hava kargo taşımacılığına ilişkin işbirliği anlaşmasının kapsamı genişletildi.

4 Aralık 2020’de hayata geçirilen ve 31 Mart 2021’e kadar sürecek olan indirim kampanyasına, Bölgemizin en önemli ihraç ürünlerinden yaş meyve sebze ve balık ürünlerinin dahil edilmemiş olması nedeniyle Birliğimizce gerçekleştirilen yoğun girişimler akabinde ve Türkiye İhracatçılar Meclisince yürütülen etkin çalışmalar sonucunda; kampanya kapsamı genişletilerek 15 Şubat tarihi itibariyle BALIK, YAŞ MEYVE SEBZE VE YUMURTA ürünleri de kampanyaya dahil edilmiştir.

İndirim, kampanya dahilindeki destinasyonlar için, 1000 kg üzeri ürünlerde geçerli olacak olup, bahse konu ürünlerin ihracatında hava kargo taşımacılığı için %7-%40 arasında değişen oranlarda indirim uygulanacaktır. İhracatçılar indirimden, acentelerden fiyat aldıkları süreçte yararlandırılacak olup ayrıca başvuru yapmalarına gerek olmayacaktır.


Kaynak: DOĞU KARADENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikTurizm beyannamesinde devre tatili satışları beyan edilir mi?
Sonraki İçerikDeğerli konut vergisi beyannamesinde tüm meskenler beyan edilir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz