Ana Sayfa Dijital Yaşam TED Talks’dan Neler Öğrendim?

TED Talks’dan Neler Öğrendim?

989
0

TED Talks’dan Neler Öğrendim?

Son yıllarda ülkemizde farklı konularda etkinlikler düzenleyen birçok kişi ve kurum var, kimisi senelerce aynı kalitede devam ederken kimisi ise kaybolup gidiyor. Birde uluslararası formatların Türkiye’de yapılması var ki bunların en ünlüsü şüphesiz TED Talks.

Web sayfalarına baktığınızda aslında TED’de sadece bir etkinlik değil, kitaplar, eğitim setleri, podcastler, bilgilendirici videolar ve hayata dair pozitif bir şey sunmak isteyen insanların oluşturduğu bambaşka bir dünya olduğunu göreceksiniz. Bugüne kadar yapılmış etkinliklerdeki konuşmacıları bile dinlemek inanılmaz bir katkı ve motivasyon sağlayabiliyor, düşünün ki bunun dışında bir sürü kişisel gelişime destek verecek materyal var.

Peki kimdir bu TED, kurucusu kimdir, amacı nedir, kime ne mesaj vermek ister, kaç ülkede kaç kişi TED gönüllüsü olarak çalışmaktadır, ülkemizde neler yapmaktadır gibi gibi onlarca sorunun cevabını arayacağımız bu seminerde ülkemizde TED’i belki de en iyi tanıyan, 2010’dan beri TEDxReset etkinliği yapmanın yanısıra yurtdışındaki TED etkinliklerine de katılmış birisi olan sevgili Ali Üstündağ ile beraber olacağız.

Me Consultancy’nın katkılarıyla düzenlediğimiz bu webinarda sizlerden gelen soruları da cevaplandıracağız.

Rezervasyon; https://zoom.us/webinar/register/WN_OKqUvGq1TRKMQRD8obQT2w

Murat ERDÖR
Dijital Dönüşüm Danışmanı 
www.linkedin.com/in/muraterdor

 

 

 

 

 

Önceki İçerikİkale Sözleşmesi veya Karşılıklı Sonlandırma Sözleşmesi Kapsamında Kesilen Gelir Vergisine İlişkin İade Talebi İnteraktif Vergi Dairesinde !
Sonraki İçerikÜcret Garanti Fonu nedir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz