Ana Sayfa Haberler ŞOK Marketler yüzde 35 büyüdü

ŞOK Marketler yüzde 35 büyüdü

880
0

Şok Marketler’in 2018 yılı bilançosu, Kamuoyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayımlandı.

2018 bilançosuna göre market zincirinin konsolide satışları, 2017’ye oranla yüzde 35,2 artarak 12,1 milyar liraya ulaştı.

Ayrıca Şok Marketler zincirine 1000 mağaza daha eklendi.

Şirket ayrıca halka arz sonucu elde ettiği gelirlerle borçlarını kapatarak 31 Aralık 2018’de 12,1 milyon liralık net nakit pozisyonuna geçmiş oldu.

Konuyla ilgili olarak Şok Marketler CEO’su Uğur Demirel şu açıklamayı yaptı: “Üreticilerden doğrudan alım yaparak, taze olarak sunduğumuz meyve ve sebzede fiyatlarımızı sabitleyerek tüketicilerimizin yanında olduğumuzu bir kere daha gösterdik.”

 

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikİmar barışı kapsamında yaptığımız harcamalar kira geliri beyannamesinde indirim sayılır mı?
Sonraki İçerikHuzur hakkı elde eden bir kişi kira geliri beyannamesinde bu gelirini bildirmeli mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz