Ana Sayfa Muhasebe Sermaye artırımı için yazılacak önceki sermayenin ödeneceğine dair raporda e-defterler için tasdik...

    Sermaye artırımı için yazılacak önceki sermayenin ödeneceğine dair raporda e-defterler için tasdik bilgilerine ne yazılacak?

    111
    0

    Sermaye artırımın da geçmiş yıl karları ve sermayenin ödendiğine dair rapor yazdığımızda tespitin yıla ait defter bilgileri yer almakta. E defter mükellefi olan birinin sadece envanter defteri bilgileri mi yazılacak buraya? Eskiden kebir ve yevmiye defteri bilgileri de yazıyorduk şimdi bunlar artık elektronik. sadece envarter tasdik bilgilerini mi yazıyoruz?

    E defter tutan mükellefler ilgili alana “e-defter tutulmaktadır.” cümlesi ile envanter defteri bilgileri yazılacak.

    Not: Ticaret sicili her gün yüzlerce bu konuda işlem yapmakta .Size söyleyeceği yukarıdaki cümledir. Liyakatsizliklerini ve baştan savma tutumlarını ispat etmişler.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikYurt dışından elde edilen komisyon geliri için fatura düzenlenmesine gerek var mı?
    Sonraki İçerikİşletme esasına tabi mükellefler tamamlayıcı sağlık sigortasını deftere gider olarak yazabilir mi?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz