Ana Sayfa SGK Personellerimizin maaş güncellemelerini SGK’ya nasıl bildirmeliyiz?

    Personellerimizin maaş güncellemelerini SGK’ya nasıl bildirmeliyiz?

    531
    0
    SGK dosyası olan işveren evinde 2 hizmetçi çalıştırmaktadır. Çalışanların 2021 yılı ücretleri SGK’da nasıl güncellenmelidir?

     Muhaphb de ücret güncellemesi yapılacaktır.

    Hak Edilen Ücret: Sigortalının ay içinde çalışması karşılığında hak ettiği ücret yazılacaktır. En fazla asgari ücretin 7.5 katı yazılabilir. Eğer başka bir veri değişikliğiniz yok ise sadece ücreti güncelleme yapabilirsiniz.


    Türkmenistan uyruklu bir personel için çalışma izni alacağız. Satış elemanı olarak işe girişini yapmayı planlamaktayız. Ücretini en az hangi ücret üzerinden göstermeliyiz?

    Satış elemanı için en az 1,5 asgari ücret göstermeniz gerekmektedir.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikTürkiye İlaç ve Tıbbî Cihaz Kurumu Disiplin Amirleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapıldı 17.02.2021
    Sonraki İçerikZeytin satışlarında uygulanacak KDV oranı nedir?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz