Ana Sayfa Duyurular Online Eğitim: İş Kazalarında Kaza Araştırması ve Kök Sebep Analizinin İncelikleri 15...

Online Eğitim: İş Kazalarında Kaza Araştırması ve Kök Sebep Analizinin İncelikleri 15 Nisan 2021

535
0
İŞ KAZALARINDA KAZA ARAŞTIRMASI ve KÖK SEBEP ANALİZİNİN İNCELİKLERİ
Online (Zoom)
15.04.2021, Perşembe
14:00 – 16:00

İş Sağlığı ve Güvenliği çalışma hayatının önemli ve olmazsa olmaz bileşenlerinden bir tanesidir. Sağlıklı ve güvenliği bir çalışma ortamı oluşturmak ve çalışanların sağlığını korumak işveren ve yöneticilerin başlıca sorumlulukları arasındadır. İş kazalarının araştırılması ve incelenmesine ilişkin önemli konuların ele alınacağı seminerimiz 15 Nisan 2021 tarihinde 14:00 – 16:00 saatleri arasında Zoom altyapısı kullanılarak yapılacaktır.

Zoom altyapısı kullanılarak yapılacak seminerden bir gün önce katılımcılarımıza katılım linki gönderilecektir.

Seminer günü, başlama saatinden 10 dakika öncesinden linke tıkladığınızda seminerin yapılacağı sınıfa girmiş olacaksınız.

Ücret ve Kayıt:
Seminerimize katılım ücretsizdir.

Eğitmen : Nuri ERSAN (Dönüşen Adam)

Nuri Ersan Maarif Koleji’ni (Kadıköy Anadolu Lisesi) bitirmiş, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi , Uluslararası İlişkiler bölümünden lisansını almıştır.

BP2nin Avrupa Lojistik İş Ünitesi’nde (EMed – Doğu Akdeniz – Yunanistan – Türkiye – Kıbrıs Rum Kesimi) bölge HSE (İş Sağlığı, İş Güvenliği, Çevre Yönetimi) eğitim ve projeler koordinatörü olarak hizmet verdikten sonra kendi isteğiyle ayrılıp 2002 yılında Dönüşen Adam’ı kurmuştur.

İngiliz İş Güvenliği Konseyi’nden (BSC) Uluslararası İş Güvenliği Yönetimi Diploması (IDipSM) sahibi, Uluslararası Risk ve Güvenlik Yönetimi Enstitüsü (International Institute for Risk and Safety Management) ve IOSH (Institute of Occupational Safety and Health) üyesidir. Ayrıca yine Londra’da bulunan ve Avrupa’nın en saygın motorist eğitim enstitüsü Uluslararası İleri Motoristler Enstitüsü üyesidir. (AIAM – Institute of Advanced Motorists – IAM Fleet London). NEBOSH’tan onaylı baş eğitmen ve uygulama ödevi değerlendiricisidir.


Kaynak: İSO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerik2021’in ilk 3 ayında Onaylanan Yerli Malı Belgesi Sayısı Geçen Yılın Aynı Dönemine Göre % 15,1 Arttı
Sonraki İçerikBulgaristan AB’nin En Yoksul Ülkesi Olmaya Devam Ediyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz