Ana Sayfa Duyurular Online Eğitim: Devlet Destek ve Teşvikleri 26 Mayıs 2021

Online Eğitim: Devlet Destek ve Teşvikleri 26 Mayıs 2021

455
0

İTO

Devlet Destek ve Teşvikleri Eğitimi

Sayın Üyemiz,

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından ”Devlet Destek ve Teşvikleri Eğitimi” başlıklı bir eğitim gerçekleştirilecektir.

26 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat: 14.00 – 17.00 aralığında Zoom uygulaması üzerinden online bir şekilde gerçekleştirilecek olan eğitim ücretli olup, her bir katılımcı için KDV dahil 270 TL’dir. Eğitime katılmak için https://www.sem.etu.edu.tr/egitim/devlet-destek-ve-tesvikleriegitimi-online-zoom internet adresinden kayıt yaptırılması gerekmektedir. Eğitimin % 70’ine devam eden katılımcılar adına dijital doğrulanabilir katılım belgesi hazırlanacaktır.

Bilgilerinize sunulur.


Kaynak: İTO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikYurt dışındaki reklam hizmetleri için alınan faturada KDV 2 hesaplamalı mıyız?
Sonraki İçerikÖdeme aracılığı yapan şirketler üzerinden yapılan tahsilatlar KDV beyannamesinde kredi kartı tahsilatları olarak beyan edilmeli midir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz