Ana Sayfa Vergi Öncekli iş yerinde 6111 sayılı teşvikten yararlanan çalışan kalan sürelerini sonraki iş...

    Öncekli iş yerinde 6111 sayılı teşvikten yararlanan çalışan kalan sürelerini sonraki iş yerinde yararlanabilir mi?

    139
    0

    Yeni işe aldığımız çalışan 6111 teşvikinden daha önce çalıştığı iş yerinde yararlanmış. Bu desteği bizim iş yerinde (diğer şartların sağlanması şartı ile) devam ettirebilir miyiz?

    İşçinin bu teşvikten 6/18/24/36  ay süre ile yararlanması söz konusu olup kalan süreleri için yararlanabilecektir.

     

     

     


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikBeyaz eşya servisinde bakım işinde KDV oranı nedir?
    Sonraki İçerikFaaliyet kodu 501014 Deniz ve kıyı sularında yat işletmeciliği olan firmamızın aktifinde kayıtlı yelkenli ticari yatın ( Uzunluğu 7,5 metreyi geçen , 24 metreyi geçmeyen ) satışında KDV muafiyeti var mıdır?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz