Ana Sayfa Duyurular “Müzik Susmasın” projesi kapsamında projeden faydalananlara verilen destekte süre bir ay daha...

“Müzik Susmasın” projesi kapsamında projeden faydalananlara verilen destekte süre bir ay daha uzatıldı

365
0

“MÜZİK SUSMASIN” KAMPANYASINDA DESTEKLER UZATILDI

Küresel salgın sürecinin olumsuz etkilerini azaltabilmek üzere “Müzik Susmasın” sloganıyla başlatılan projede süre bir ay daha uzatıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığının müzik meslek birlikleri, dernekler ve ilgili sendikayla başlattığı kampanyadan faydalananlar mayıs ayında da destek alacaklar.

Destekler 156 Milyona Ulaşacak

Bakanlığın “Müzik Susmasın” projesi kapsamında aldığı bu yeni kararla, projeden faydalananlara verilen destek 5 aya çıkmış olacak.

Destekler, mayıs ayı itibarıyla toplamda yaklaşık 156 milyon liraya ulaşacak.

Haftalık veya günlük yevmiye ücretiyle çalışan ve herhangi bir sosyal güvencesi olmayanlar başta olmak üzere, işini kaybeden veya işleri durma noktasına gelen ses ve enstrüman sanatçıları ile sektör çalışanlarının projeye katkıları karşılığında destek verilen projede, aynı zamanda üretilen eserlerin geleceğe aktarılması için dijital bir arşiv oluşturuluyor.


Kaynak: T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikÇin’de Nisan ayında ihracat, bir önceki yılın aynı dönemine göre %32,3 ile %24,1 olan beklentilerin üzerinde artış gösterdi
Sonraki İçerikGayrimenkul alım ve satımı yapmayan şirketler aktiflerinde kayıtlı taşınmaz satışında özel matrah uygulamasına dahil olur mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz