Ana Sayfa Muhasebe Muhasebe meslek odaları 2023 yılı defter tasdikleri kırtasiye internet ve bilişim giderleri...

    Muhasebe meslek odaları 2023 yılı defter tasdikleri kırtasiye internet ve bilişim giderleri hadleri adı altında bir açıklama yapmak zorunda mı?

    317
    0

    2023 Yılı Defter Tasdikleri kırtasiye İnternet ve Bilişim Giderleri hadleri ne zaman açıklanacak?

    Oda olarak bu konuda bir belirleme ve açıklama olmaz. Odanın böyle bir yetkisi ve görevi yok. Gider karşılığı Müşteri ile meslek mensubu anlaşarak belirler.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikAsıl işi emlak ticareti olan şirkete tekne alabilir mi?
    Sonraki İçerik01.07.2022’de e-fatura uygulamasına kendi isteği ile geçen mükelleflerin, 01.01.2023’den itibaren e-defter tutama zorunluluğu var mıdır?