Ana Sayfa Vergi Mali müşavirler fiziki ofis olmadan hizmet verdiği bir müşterisinin ofisinin bir odasını...

    Mali müşavirler fiziki ofis olmadan hizmet verdiği bir müşterisinin ofisinin bir odasını kullanabilir mi?

    Bağımsız çalışan mali müşavirler fiziki ofis tutmak zorundadır. Sanal ofislerde veya home ofis olarak faaliyet göstermeleri mümkün değildir.

    117
    0

    Meslek mensubu; Ofis açmadan defterini tutacağı şirketin bünyesinde ayrı bir odayı kendisine ofis olarak gösterip açılış yapabilir mi?

    Meslek mensupları Çalışma usul ve esasları Yönetmeliğine göre bağımsız büro edinmesi gerekir Ticari faaliyet yapılan yerde büro faaliyeti olmaz.

     

     


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikTicarethane sahibi gerçek kişi iş yerinde çalışan 18 yaşından ufak çocuğunu sigortalı yapınca ücretini ve sigortalı işveren payını gider yazabilir mi?
    Sonraki İçerikİş yeri personelinin işe gelip gitmesi için satın alınan minibüsün KDV’sinin tamamını gider yazabilir miyiz?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz