Ana Sayfa Mevzuat Kosgeb teknolojik yatırım kapsamında verilen destekler nelerdir?

Kosgeb teknolojik yatırım kapsamında verilen destekler nelerdir?

Kosgeb teknolojik yatırım kapsamında verilen destekler nelerdir?

656
0

Program kapsamında, Kurul kararı ile aşağıda yer alan destekler verilir.

Makine – teçhizat desteği: Makine-teçhizat ve kalıp alımına yönelik geri ödemesiz veya geri ödemesiz ve geri ödemeli destek verilir.

Üretim hattı tasarım giderleri desteği: Üretim hattı tasarımına yönelik geri ödemesiz destek verilir.

Yazılım giderleri desteği: İşletmenin yatırım projesine konu ürüne yönelik yazılım giderlerine geri ödemesiz destek verilir.

Personel gideri desteği: Yatırım projesi kapsamında yeni istihdam edilecek personel için geri ödemesiz destek verilir.

Eğitim ve danışmanlık desteği: İşletmenin yatırım projesi süresince alacağı danışmanlık hizmeti ile eğitim hizmeti giderlerine geri ödemesiz destek verilir.

Tanıtım ve pazarlama giderleri Desteği: Yatırım projesine konu ürünün yazılı ve görsel medyada tanıtımına ilişkin giderlerine, yurt dışında yayınlanan veya dağıtılan basılı yayınlara reklam verme giderlerine, broşür/katalog basımı ile elektronik ticaret (e-ticaret) sitelerine üyelik giderlerine, yurt dışı fuarlara katılım giderlerine geri ödemesiz destek verilir.

 


Kaynak: KOSGEB
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikGeçici iş sözleşmesi kapsamında çalışan personelin işveren ve işverenin personeline karşı sorumlulukları nelerdir?
Sonraki İçerikKosgeb teknolojik yatırım kapsamında verilen desteklerin proje süresi ne kadardır?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz