Ana Sayfa Şirketler Kimsenin Aklına Gelmezdi Ama Güney Kore Devi İflas Etti!

Kimsenin Aklına Gelmezdi Ama Güney Kore Devi İflas Etti!

1542
0

GÜNEY KORE DEVİ RESMEN İFLAS ETTİ!

Güney Koreli taşımacılık şirketi “HANJIN SHIPPING” resmen iflas ettiğini duyurdu.

Bir zamanlar dünyanın en büyük yedinci taşımacılık şirketi olan “Hanjin Shipping” geçtiğimiz Ağustos ayında bankaların daha fazla kredi vermeyi reddetmesi üzerine iflasa gideceğini açıklamıştı.

Seul yerel mahkemesi tarafından yürütülen iflas işlemlerinden sonra şirket, tasfiye döneminde alacaklılara borçlarının tamamını adil biçimde dağıtacağını açıkladı.

Kaynak: Euronews

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikKira Ödemeleri Nereye Ve Nasıl Yapılabilir?
Sonraki İçerikKira Geliri Beyannamesi Ne Zaman Ve Nereye Verilir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz