Ana Sayfa Ülkeler İtalya’da Taksiciler Ayaklandı!

İtalya’da Taksiciler Ayaklandı!

1690
0

İTALYA’DA TAKSİCİLER UBER UYGULAMASINA KARŞI AYAKLANDI!

Perşembe günü Roma’da en az 1.000 Taksici “Uber” uygulamasını protesto etmek için Senato binasının önünde toplandı.

Aynı zamanda binlerce taksi şoförü, Milan, Turin ve Floransa gibi büyük şehirlerde sokağa döküldü.

Taksi şoförleri, Parlamento’nun “Uber” şoförlerine gelecek kısıtlamaları öngören yasa tasarısını 31 Aralık 2017 tarihine kadar ertelemesi dolayısıyla gösteri yaptılar.

Taksi şoförleri, yasa dışı olarak çalışan şoförler yüzünden haksız rekabet oluştuğunu çünkü çok uygun fiyatlarla yolcu taşıdıklarını ve bu sebeple kendi piyasalarının zarar etmesinden dolayı rahatsızlık duyduklarını dile getirdiler.

Kaynak: Euronews

Tarih: 18 Şubat 2017

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikİskoçya Devinde Mortgage Krizi?
Sonraki İçerik2017 Ücretli Çalışanlar İçin Gelir Vergisi Tarifesi Belli Oldu mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz