Ana Sayfa Çalışma Hayatı İşyerlerine yoğun denetim

    İşyerlerine yoğun denetim

    564
    0

    SGK tarafından geçtiğimiz sene Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan ve TÜİK’ten alınan veriler de kullanılarak yapılan analizler sonucunda riskli olduğu tespit edilen sektörlerde faaliyet gösteren toplam 49 bin 280 işyerine yönelik tarama şeklinde yaygın yoğun denetimler gerçekleştirildi.
    Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan temin edilen matrah bilgileri ile Sosyal Güvenlik Kurumu verileri kullanılarak yapılan analizler sonucunda riskli olduğu belirlenen toplam 20 bin 295 işyerinin denetimi gerçekleştirildi.
    Diğer yandan, Karayolları Genel Müdürlüğü ile birlikte belirlenen 98 yol kenarı denetim istasyonunda ekim ve kasım aylarında ikişer gün süreyle denetim yapıldı.
    Bu kapsamda toplam 2 bin 693 aracın denetimi gerçekleştirildi.


    Kaynak: İTO Haber
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikSavaş buğdayda öngörüleri sarstı
    Sonraki İçerikTürkiye ticaret savaşında tarafsız ve tedbirli

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz