Ana Sayfa Haberler İngiliz banka Barclays’den Brexit kararı!

İngiliz banka Barclays’den Brexit kararı!

762
0

İngiliz banka Barclays, anlaşmasız Brexit olasılığına karşı hazırlıklı olmak için 170 milyar pounda denk gelen varlığını İrlanda’ya taşıma kararı aldı.

Ayrıca Barclays, Dublin’deki işçi sayısını 150’den 300’e çıkaracak.

İrlanda ve Amsterdam, Brexit’in anlaşmasız gerçekleşmesi olasılığına karşı şirketleri korumak için bazı önlemler alıyor.

Şu anki konumda şirketler, AB üye ülkeleri arasında serbest bir şekilde faaliyet gösterme hakkına sahip.

İki ülke bu bağlamda, Brexit’in herhangi bir ticaret anlaşması yapılmadan gerçekleşmesi durumunda müşterilerin, söz konusu hizmetleri almaya devam etmesini sağlamayı amaçlıyor.

 

 

 

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikMotorlu Taşıtlar Vergisi ile 6736 ve 7020 Sayılı Kanun Kapsamında Yapılandırılan Borçların Taksitlerinin İnternet Sitesi Üzerinden Son Ödeme Saatleri
Sonraki İçerikBasit Usulde Vergilendirilen Mükellefler İçin Duyuru

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz