Ana Sayfa Duyurular İMMİB ISO 31000 Risk Yönetimi konulu online ücretsiz eğitim: 9 Temmuz 2020

İMMİB ISO 31000 Risk Yönetimi konulu online ücretsiz eğitim: 9 Temmuz 2020

İMMİB ISO 31000 Risk Yönetimi konulu online ücretsiz eğitim: 9 Temmuz 2020

578
0

İMMİB ihracatçı firmaların çalışanlarına yönelik olarak gerçekleştirilen “İMMİB AKADEMİ Eğitim Etkinlikleri” Covid-19 salgını dolayısıyla alınan önlemler kapsamında internet üzerinden ücretsiz olarak devam etmektedir.

Bu çerçevede, 9 Temmuz 2020 tarihinde, 14:00 – 17:00 saatleri arasında, “Zoom Video Konferans” uygulaması aracılığıyla “ISO 31000 Risk Yönetimi” konulu online ücretsiz bir eğitim gerçekleştirilecektir.

Söz konusu eğitim Yönetim Danışmanı ve Baş Denetçi Sn Banu YÜKSEL GİDER tarafından gerçekleştirilecek olup katılımcılar aşağıdaki konu başlıkları ile ilgili bilgilere sahip olabilecektir.

• Risk Nedir? Süreç Bazlı Riskler Nelerdir?

• Risk Şiddeti ve Risk Etkisi

• Risk Olasılığı ve Risk Değerlendirme

• Aksiyon Planlama

• Artık Risklerin Takibi

Bu kapsamda, online eğitime katılmak isteyen Yönetim Kurulu üyelerimizin katılım teyitlerini yasemin.cosmus@immib.org.tr mail adresine bildirmeleri gerekmektedir.

*Zoom Kullanma Kılavuzuna https://bit.ly/2yJdMSS linkinden ulaşabilirsiniz.


Kaynak: İMMİB Duyurusu 06.07.2020
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikŞirketlerde hisse senedi satışlarından doğan zarar bir kuruma bildirilir mi?
Sonraki İçerikŞartlar uygun olursa 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı takvimine göre okullar 31 Ağustos’ta açılacak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz