Ana Sayfa Muhasebe Findeks kredi notu adı ödemesi genel gider midir?

    Findeks kredi notu adı ödemesi genel gider midir?

    1198
    0

    Bankaların findeks kredi notu adı altında banka hesaplarından aldıkları tutarlar,
    işletme açısından finansman gideri midir? yoksa banka gideri olarak mı kayda almak doğru olur?

    Bankaların findeks kredi notu nedir? Faiz ise 780 hesaba yazılır faiz değil ise 770 hesaba yazılır.



    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikYurt dışında ikamet eden bir Türk vatandaşından uzaktan hizmet alacak firma uzaktan çalışma sözleşmesi yapabilir mi?
    Sonraki İçerikAdi ortaklık şeklinde faaliyet gösteren avukatlık bürosu için gerçek faydalanıcı bilgi formu verilecek midir?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz