Ana Sayfa Basından Enflasyonun Tekrar Tek Haneye İnmesi Bekleniyor!!!

Enflasyonun Tekrar Tek Haneye İnmesi Bekleniyor!!!

1336
0

Sosyal medyada açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı Şimşek kurdaki göreceli istikrar ve gıda komitesinin aldığı tedbirler sayesinde enflasyonun yıl sonunda tekrar tek haneye inmesi ihtimalinin yüksek olduğuna dair açıklamalarda bulundu.

Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, 2017 yılı Ağustos ayında enflasyonun %10,7 seviyesine yükselmesinin hayal kırıklığı yarattığını, ancak enflasyonun 2017 yılı Aralık ayında tekrar tek hanelere inmesi olasılığının yüksek olduğunu açıkladı.

Ayrıca Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek açıklanan ve son 6 yılın en yüksek seviyesine PMI verisi sonrasında Türk ekonomisinde büyümenin 2017’de %5 seviyesini aşmaya hazır göründüğünü de ifade etti.


Yasal Uyarı:
Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikFinansal Kiralama Şirketinden Kiralanan Taşınmazlara Ait Harcamalar Gider Olarak Kaydedilebilir mi?
Sonraki İçerikDonatma İştiraklerinde Gemi Müdürü Nasıl Atanır?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz